Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@09:02:33 GMT

تلاوت سوره کوثر در مسجد «آل محمد» زیمبابوه

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۰۰۹۷۲

تلاوت سوره کوثر در مسجد «آل محمد» زیمبابوه

به گزارش ایكنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ مراسم بزرگداشت روز زن و جشن میلاد حضرت فاطمه(س) و امام خمینی(ره)، به همت رایزنی فرهنگی ایران در زیمبابوه، در سالن اجتماعات مسجد آل محمد(ص) هراره (پایتخت) برگزار شد.

این مراسم که با حضور احمد عرفانیان، سفیر كشورمان در زیمبابوه و جمع زیادی از شیعیان آفریقایی، پاکستانی و ایرانیان مقیم و نیز خانواده‌های کارکنان سفارت و رایزنی فرهنگی ایران برگزار شد، با تلاوت آیات سوره کوثر توسط رضا عسگری، رایزن فرهنگی ایران در زیمبابوه آغاز شد و با سخنرانی وی در مورد زندگانی حضرت فاطمه زهرا(س) و نقش اجتماعی ایشان در زمان حیات پربرکتشان ادامه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگری با اشاره به فرازی از گفتار و نگاه روشنفکران دینی معاصر گفت: شخصیت منحصر به فرد حضرت فاطمه(س) را نباید فقط به سبب آنکه دختر پیامبر(ص) و خدیجه(س) و یا همسر علی(ع) و یا مادر حسنین(ع) بود، تقدیس و تحسین كرد؛ بلکه این شخصیت خود آن بزرگوار بود که به گفته پیامبر(ص) و علی(ع)؛ همچون ستون و تکیه‌گاهی برای آنان به شمار می‌رفت و به نوعی این آنان بودند که از وجود مقدس صدیقه طاهره(س) اعتبار و قدرت می‌جستند.

سخنران اصلی برنامه مرتضی کریمی، استاد مدعو اسلام‌شناسی در دانشگاه زیمبابوه بود که با ذکر آیات و روایات به تبیین جایگاه زن از نگاه اسلام و وظیفه مردان در قبال همسرانشان پرداخت و طی آن گفت: بر اساس روایات، مردی محترم به شمار می‌آید که همسرش را محترم بدارد و خداوند به میزان علاقه و احترامی که فرد به همسرش قائل می‌شود، وی را مورد لطف و عنایت خویش قرار می‌دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روایات اسلامی، از مردان خواست که از ابراز محبت و علاقه به صورت کلامی نسبت به همسران خود دریغ نورزند.

گفتنی است؛ به سبب حضور اکثریت مخاطب جوان سعی شده بود این برنامه از بخش‌های متنوع و جذابی برخوردار باشد. بر این اساس برگزاری یک مسابقه فرهنگی در مورد میزان شناخت افراد از همسرانشان و همچنین اجرای سرودی به صورت گروهی با موضوع تکریم شخصیت بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) از سوی دانش‌آموزان کالج اسلامی فاطمه زهرا(س) و اهدای جوایز به شرکت‌کنندگان مسابقه و گروه سرود، از بخش‌های دیگر این جشن بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا سوره کوثر زیمبابوه ولادت حضرت زهرا قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۰۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام‌ عظیم اسدزاده ظهر پنجشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان نمین با اشاره به اهمیت علم و آگاهی و تاثیر آن در رشد و تعالی شخصیت انسان‌ها اظهار کرد: شخصیت‌های بزرگی نظیر شهید مطهری دارای تفکر عظیم علمی و دینی برای جهان اسلام بودند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام به دنبال نابودی مغزهای متفکر نظام جمهوری اسلامی هستند و با هدف ترور شخصیت‌های علمی و معنوی، سعی در ریشه‌کردن هادیان و مروجان دین اسلام دارند و تنها هدفشان تسلط حاکمان کفر بر جوامع مسلمین است.

امام جمعه شهرستان نمین ترویج و نشر آثار ارزشمند شهید مطهری را فریضه‌ای مهم قلمداد کرد و افزود: هر کدام از این آثار علمی، حکمتی مطهر برای تصفیه و پالایش مغزهای ناپخته افرادی است که با افکار نادرست در پوشش اصطلاح روشنفکرانه بذرهای سمی در روح و جان انسانها می‌کارند.

اسدزاده عظمت جهان هستی را در تعلیم و تذکیه نفوس انسان‌ها دانست و تصریح کرد: بنای خلقت، برای علم و راهنمایی بشر است که خدای متعال با تعلیم اسماء و علوم الهی به اولین خلقت انسانی، بنیان جهان هستی را بر پایه علم و منطق پایه‌ریزی کرد و انبیای الهی را در جایگاه معلمان برای هدایت جامعه فرستاد.

وی به معرفی علمای بزرگ جهان اسلام به عنوان الگوهای رستگاری پرداخت و گفت: جاودانگی و موفقیت در عرصه تعلیم و تربیت متکی به دو عنصر قوی جدیت و پشتکار است که علمای بزرگ از فرصت‌های کوتاه برای اندوختن ذره‌ای علم و دانش با هدف گره‌گشایی مسائل دینی و علمی دریغ نکردند.

کد خبر 6095134

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • از بقیع صدای گریه می‌آید
  • تقویم نجومی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند